dissabte, 27 d’abril del 2024

AGRADABLE NO–EVOLUCIÓ

THE LEMON TWIGS – “A DREAM IS ALL WE KNOW

NOU REGISTRE

Creiem que si poguessin actuarien al Festival d’Eurovisión. Bé, de fet ho faran al Primavera Poum que si fa no fa, s’hi assembla bastant.

No sabem si la imatge que donen els germans de Long Island Brian i Michael Addario, és o no és alguna cosa molt ben calculada. Segons els experts i estudis de la Universitat de Michigan, des de les cançons, fins a la seva estètica personal, s’assemblen excessivament a la de temps passats. Un altre estudi d’experts, aquest de la Universitat de Cervera, diu que el seu propòsit és fer-ne una parodia.

The Lemon Twigs porten des de mitjans de la dècada passada en moviment. Quan encara no fa un any de Everything Harmony, avisen que tenen llest A Dream Is All We Know, el seu cinquè àlbum mesclat pels mateixos germans, amb sortida prevista en una setmana via Captured Tracks. Son dotze nous temes trets en plantilla de personal com Beach Boys, Lemon Pipers o The Move. Volen acontentar a tothom. Per això diuen que lo seu és Mersey Beach: el pont entre Liverpool i Laurel Canyon.



En aquest nou disc mantenen el criteri d’utilitzar equips de l’època per mostrar la seva capacitat musical. Aquest How Can I Love Her More és el quart tema que comparteixen i sobre ell expliquen: ‘Vam intentar tancar l’escletxa entre la professionalitat del so Brill Building i l’estil extravagant de l’escena psicodèlica post-Sgt Pepper. Hi ha moltes idees en ell, però continua sent una cançó pop enganxosa’. El vídeo que l’acompanya està rodat a Central Park per Paul D.Millar. Com a mínim, les veus son les seves.







           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada