dimecres, 14 d’agost del 2024

A LA RECERCA DE L’EQUILIBRI PERDUT

NICE BISCUIT – “SOS”

A LA VISTA

Melodies enganxoses que beuen de les inesgotables fonts que hi ha al llarg del camí direcció a les portes del cel.

La banda de Brisbane Nice Biscuit, especialitzada en trobar aquests camins, després de debutar amb Digital Mountain el 2018 i l’EP Create Simulate de 2021, treuen el seu esperat segon que els posa a l’abast definitiu de tots els assedegats del pop bellugadís.

Es diu SOS i vol ser un reflex de l’esforç impossible que suposa trobar una mica de calma i equilibri en un món caòtic i les conclusions, emotives, que sorgeixen. ’A vegades ens sentim esperançats, altres vegades pessimistes, enfadats, també sentim que l’amor pot amb tot i també a vegades tan sols ens sentim atabalats i apàtics. SOS vol capturar aquests estats’ explica la banda.

Formada per Billie Star (veu), Grace Cuell (veu), Nick Cavendish (baix), Jess Ferronato (guitarra) – que amb aquest disc sembla que s’acomiada – y Kurt Melvin (bateria), explica sobre el procés de gravació: ‘Els nois escrivien les bases de les cançons i després elles hi posaven les lletres. A vegades no les tenien acabades abans de plegar el que ens permetia concentrar-nos en la instrumentació’. El disc va ser escrit i enregistrat durant sis mesos de 2022 i 2023 a Swan Pond Studios de Queensland i te previst el llançament per a primers d’octubre via Fuzz Club / Bad Vibrations.

Durant l’espera, han compartit un nou tall, aquest Fade Away del que Grace Cuell comenta: ‘Tant Billie com jo, tenim el tipo de tendència a complaure a les persones que ens donen problemes. Aquesta cançó tracta sobre acceptar que a vegades senzillament no tens res que donar, ...i no passa res! El vídeo que l’acompanya parodia la sensació d’esgotament emocional i el desig d’allunyar-se de tot això conduint pels carrers de Brisbane en un Ford Falcon Futura dels seixanta’. Amb una mica de groove i bon sentit de l’humor, tot passa millor.





          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada