dimarts, 27 d’agost del 2024

DESCOBRINT EL QUE JA ESTÀ DESCOBERT

POP FILTER – “RAY AND LORRAINE’S”

A LA VISTA

Pop Filter és com la seva vàlvula d’escape. Fan brillants composicions amb les que canvien la visió del que passa al voltant. El seu i el nostre.

Tenen una llarga història en bandes que han compartit, com The Ocean Party, Cool Sounds o Snowy Band des de diferents ciutats d’Austràlia, que per lo petita que és, té el seu mèrit. El seu amor per les bandes pop d’aquelles latituds, els manté units malgrat distàncies, feines o famílies subjacents.

Funcionen gairebé com un col·lectiu que tenen l’espontaneïtat com a línia principal. Tenen enllestit el seu quart àlbum, aquest Ray And Lorraine’s, continuació de CoNo editat a finals de desembre passat, i que sortirà a primers d’octubre via els segells australians Osborne Again/Spunk Records. Les seves cançons funcionen per sobre d’esquemes previstos. Des de les diferents sensibilitats pop dels seus membres, impulsen melodies absolutament rodones sense implicar-se més que en deixar-se anar i escampar la boira.


Son Lachlan Denton, Nick Kearton, Liam Halliwell, Curtis Wakeling i Jordan Thompson els seus representants. Han compartit un parell de temes, Fragile i aquest Life Downstream on – com s’escolta en la tercera part del tall – s’intueix un gir comandat per una producció més acurada amb batzegades més enèrgiques dominant l’inesgotable sentit original de la banda. Totes les vàlvules d’escape fossin com aquesta. 





           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada