diumenge, 25 d’agost del 2024

FORMES i MANERES

JO JOHNSON – “LET GO YOUR FEAR”

NOU REGISTRE

Es pot actuar des de diferents registres, tots ells igual d'interessants. La finalitat sempre és la mateixa, no? Alterar els sentits sense afectar-nos.

Jo Johnson porta des de 2012 fent música electrònica llançant àlbums i interactuant amb altres artistes, com amb la pianista Hilary Robinson. No li agrada parlar de l’etapa Huggy Bear (1991 – 1994). Va ser una banda molt transgressora en tots els sentits i a més considera que va ser un episodi col·laboratiu i massa intens per tots els seus membres com per parlar-ne només ella.

Connections To Sound – 15.06.23

Porta ja més d’una dècada fusionant-se entre sintetitzadors per crear atmosferes plenes de textures que no passen de llarg. A principis de mes va treure Let Go Your Fear via Castles In Space, amb tres temes que van dels 8 i 9 minuts dels dos primers, als casi 20 del tercer que omple la cara B. Son com un joc de màgia que, al participar-hi, descobrim una vida on el temps te una altra mesura, adaptada a la mida del barret de copa.


Amb Unfolding And Folding, ho podem veure. Una cançó que et fa entrar en una mena de trànsit, transportats per l’omnipresent línia de sintetitzador arpegiada i que ens condueix a un estat hipnòtic. Pujades i baixades en bucle per corroborar que l’angle d’incidència de la llum sobre el prisma de cristall, és el de menys. Sinó que només son diferents formes i maneres.





         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada