divendres, 9 d’agost del 2024

DE TORNAR A LA CASELLA DE SORTIDA

GOAT – “GOAT”

A LA VISTA

Formen part de l’escenografia psicodèlica d’aquesta era de quadratures estranyes. Ho saben, i segurament per això, utilitzen màscares, per no desentonar.

Goat, la banda de Norrbotten, casi a dalt de tot de la península escandinava – casualitat que ahir parléssim també d’unes sueques – son una de les propostes més sofisticades amb les que ens puguem topar avui dia. 

Avisen de que tenen enllestit un nou àlbum, el que fa sis de la seva discografia. Sortirà a la venda a mitjans d’octubre via Rocket Recordings i és el seu tercer disc d’estudi – el quart si incloem la BSO per la sèrie de la BBC The Gallows Pole – en dos anys.


Fa una setmana que han compartit un primer tall. Una pista en clau breakbeat de nom Ouroboros. Una cançó amb la que es distancien de la psicodèlia imperant de discos recents com Medicine, per apropar-se a un estil d’estètica rave. El títol fa referència al símbol de la mitologia grega de la serp devorant-se a ella mateixa. ‘El cicle del renaixement significa el refinament de l’ànima. Una evolució en la que lentament trobem el nostre destí, el nostre propi ritme’ expliquen des de la banda. A ritme de ball potser sí que s’entendrà millor.







         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada