dimarts, 13 d’agost del 2024

OUTSIDERS EVOLUCIONATS

MEMORIALS – “MEMORIAL WATERSLIDES”

A LA VISTA

Cada dia al món, estan havent més de 100.000 vols amb diferents destinacions. 

Son vols de passatgers conscienciats, de proximitat i sostenibles. Tots els aparells disposen d’un dispositiu que destrueix els gasos que emeten i un altre a l’interior de la cabina que augmenta la felicitat dels passatgers.

Com que ja no ve d’un viatge més, nosaltres preferim agafar l’inter-galàctic de la banda Memorials. Son un duo que el formen Verity Susman (Electrelane) i Matthew Simms (Wire, Better Corners, It Hugs Back, UUUU), dos experimentats músics en el referent a la psicodèlia i l’electrònica analògica simple, que ells ja se’n cuiden de transformar-la en un prodigi allunyat dels cànons estipulats.

Després d’un parell de bandes sonores, Women Against The Bomb i Tramps!, comandes per centres d’art com el Pompidou de París es llancen amb un àlbum que a aquell qui l’escolta, li converteix la vida en un jardí de flors i papallones de colors. Produït per ells dos, li han posat Memorial Waterslides i sortirà a primers d’octubre via Fire Records.



Expliquen que l’àlbum està ple d’imatges evocadores d’un futur que hem perdut, d’un present totalment velat i d’un passat somiat. Han compartit tres talls, el darrer aquest Lamplighter del que diuen que és el més pop de tot el disc, pel que van crear inclús el seu propi mellotron. No ens hem de deixar enganyar pel ritme xispejant de la cançó. En realitat, té un rerefons fosc que reflexiona sobre l’envellir sense perdre la joventut interior. I lo de fosc per què ho diuen? 






      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada