dilluns, 26 d’agost del 2024

ALGUNA COSA MÉS A DIR

AMYL AND THE SNIFFERS – “CARTOON DARKNESS

A LA VISTA

De nou parlem d’Amyl And The Sniffers i la tirada de bandes punk amb discurs social per a qui el vulgui escoltar. Perquè de fet, el que diuen ja ho sabem tots. Bé, o casi tots.

Tot i així, és bo insistir-hi: pels que van arribant al planeta. La banda de Melbourne son notícia perquè han anunciat el seu esperat tercer disc, aquest Cartoon Darkness que sortirà a finals d’octubre via Virgin Music. El van enregistrar a principis d’aquest any, com aquell que diu, en un plis plas, amb el productor Nick Launay (Yeah Yeah Yeahs, Nick Cave) als estudis 606 de Los Angeles.

(fot John Angus Stewart)

L’àlbum parla d’algunes de les coses que ens van encolomant tant sí com no. Com l’IA o d’altres de les que hi hauria molt a parlar, com la “crisi” climàtica, mentre centenars de milers d’avions continuen volant per pur plaer. ‘Va sobre caminar de puntetes entre les closques d’ou de la política i la sensació de que la gent ens pensem que som més lliures que mai i en realitat estem alimentant a la bestia de les grans tecnologies, el nou Déu’ diu Amy Taylor que afegeix ‘Ens estan distraient a tots passivament en coses que ni ens causen plaer, ni cap sensació d’alegria: només ens provoquen més adormiment’.


Han compartit un nou tema, Chewing Gum on s’esganyita cantant: #La vida és curta, la vida és divertida, i soc jove i tonta / Estic enganxada com un xiclet# i ho comenta ‘Va de la ignorància de la joventut, que a sobre els hi roben. Escollir la ignorància per decisions equivocades, perquè resoldre en base a les emocions en lloc de la lògica, sembla més alliberador’. Com sempre, ens equivoquem a l’hora d’agafar el camí i serà així mentre continuem pensant allò de “tonto l’últim!”.






           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada