dissabte, 17 d’agost del 2024

HORA DE FER PENITENCIA

ALAN SPARHAWK – “WHITE ROSE, MY GOD”

A LA VISTA

No sabríem entendre el món sense les composicions de Low. La bellesa que contenen, és d’un altre estat psíquic, hagi o no hagi estat alterat.

Encara no fa un parell d’anys que Mimi Parker va traspassar, truncant la creativitat generada per la banda de Duluth. Alan Sparhawk, afortunadament s’ha mantingut actiu i ara anuncia el que serà el primer disc d’ell sol després de la mort de la seva parella. Es diu White Rose, My God i sortirà a finals de setembre via Sub Pop.

Amb producció del mateix Sparhawk amb Nat Harvie, el va enregistrar a 20 Below Studios de la mateixa ciutat de Duluth. Get Still i Heaven son dos temes que formen part de l’àlbum i que s’han pogut escoltar en alguns directes. Ara presenta amb un vídeo promocional dirigit per Rick Alverson, aquest Can U Hear. Una cançó que s’apropa més a una saeta que a les sublims composicions a les que ens tenien acostumats.


Està utilitzant un pedal TC Helicon C-1 dissenyat per fer auto-tune. Sens fa molt difícil entendre la necessitat que ha tingut de modificar la veu com si fos un pitufo. Hi ha algun tipus de missatge que no comprenem? De moment està clar que ha passat pàgina. Les penes acostumen a anar juntes.






          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada