diumenge, 18 d’agost del 2024

DIVERTIM–NOS MENTRE PUGUEM

BEING DEAD – “EELS”

A LA VISTA

Hauríem de prendre exemple i agafar-nos la vida encara amb més d'humor. Si ens la prenem seriosament, acabarem cerebralment morts del tot.

Being Dead tenen el campament base a Austin. Son Falcon Bitch, Cody “Shmoofy” Dosier i Nicole Roman-Johnston que els dona suport en els directes i a l’hora de carregar la furgo. Tenen a punt el seu segon disc, aquest EELS que van enregistrar durant dues setmanes als Animal Rites Studio de Los Angeles amb el productor John Congleton i que sortirà a finals de setembre via Bayonet Records.

Porten en marxa des del 2017 però no va ser fins l’any passat que no van treure el seu LP de debut, When Horses Would Run. Va ser un disc que els va impulsar ràpid a l’escena de garatge art-pop d’Austin i tenien clar que no podien tornar a distreure’s. Amb aquest EELS i els seus 16 talls, la ironia i la diversió estan garantides a base de dinamita emo-core.



Han compartit un parell de temes. Van Goes i Firefighters. En el primer arrenquen amb aquest discurs: #No vull ser groller ni res d’això. Això és pel teu propi be i no em quedaré traumatitzat perquè vulguis ser tonto#.  El segon ve amb un vídeo ‘que és conseqüència d’una al·lucinació grupal. Com que ens agraden les bales i els jocs a l’aire lliure vam voler gravar-lo en un vídeo plegat de bromes entre nosaltres i els nostres amics’ expliquen. Per això bandes com Being Dead ens agraden tant. 






         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada