dissabte, 10 d’agost del 2024

IMPERMEABLES

BRIGHT EYES – “FIVE DICE, ALL THREES”

A LA VISTA

No hi ha músic que ens porti acompanyant des de finals dels 90 i que li seguim sent fidels, com és el cas de Conor Oberst.

Amb la característica forma tremolosa de cantar d'Oberst que sembla que li vagi la vida, Bright Eyes, que es completa amb Mike Mogis i Nathaniel Walcott, fa entrega del seu onzè àlbum (???) amb el nom de Five Dice, All Threes que sortirà la tercera setmana de setembre via Dead Oceans. Produït per la banda, el van enregistrar a ARC, l’estudi que tenen a la mateixa Omaha.

(fot Nik Freitas)

En el comunicat de premsa expliquen: ‘El títol de l’àlbum vindria a indicar com una tirada perfecte. Però la perfecció, en el món de Bright Eyes significa una altra cosa. Significa que els nostres defectes son el que ens influeix i atorga responsabilitat. Trobar el significat només és possible si som testimonis del dur viatge que ens portarà fins allà’.

Aquest primer disc de la banda en quatre anys, ha comptat amb les col·laboracions de Chan Marshall (Cat Power), Matt Berninger (The National) i Alex Orange Drink (So So Glos). Han compartit un parell de temes, Rainbow Overpsass i aquest anterior Bells And Whistles que van acompanyar d’un vídeo dirigit per Josh Boone.


Aquesta és una cançó sobre els molts petits detalls de la vida, que poden semblar insignificants, però que eventualment acaben formant part del teu destí’ ha explicat Oberst. La lletra fa referència a un munt de persones i coses amb un to d’un cert desengany, Banksy, la princeseta Diana, un bar, l’Edendale, els esculls del negoci de la música. Llàstima que els xiulets fan que sembli una cançó de la tele 3.






          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada