divendres, 23 d’agost del 2024

L’UNIVERS VOL QUE HO ESCOLTEM

EAZYHEAD – “PERSONAL ECHO CHAMBERS”

NOU REGISTRE

S’estan dient molt bones coses d’Eazyhead. A més, el fet que l’origen el tingui a Manila, encara ho fa més curiós, no ens enganyem.

Eazyhead o Trees Ortega és un músic i productor de Filipines que s’ha decidit, amb uns amics, a editar allò que l’impulsa a anar tirant. El producte es diu Personal Echo Chamber. Nou talls que es rebolquen en la psicodèlia més fosca en la que sempre que pot, intenta sumar-s’hi. Tots ells amb aquell esplèndid ganxo de les obres sorgides com sense voler. Com un Kurt Vile desmanegat i menys pijet.

L’àlbum, pel caràcter misteriós que ja a aquestes hores arrossega, va agafant l’aire de les obres obscures, fetes en el més tenebrós i interessant dels espais de l’illa, on posats, segur corrien per allà tot tipus de substancies opiàcies.


El disc en qüestió, produït per ell mateix, ha sortit avui via Dedstrange Records (segell d’Oliver Ackermann/A Place To Bury Strangers) sempre a la caça del diamant en brut. Ortega el va començar a fer a principis de 2020, just quan, ves per on, el maligne campava ja al seu aire per l’arxipèlag. De fet, fins i tot li van sobrar 51 de les 52 setmanes que té l’any, podent així agafar-se vacances la resta de mesos, com va fer tothom. S’ho mereixia.






          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada