dilluns, 29 de juliol del 2024

A LA FRESCA

COWGIRL – “CUT OFFS”

A LA VISTA

Cançons que no et canses mai d’escoltar. Tonades simples i concises vestides amb vaporosos i frescos teixits de lli apropiats pel què ens ve.

Tombats a la bartola, els dos singles d’avançament del segon disc de Cowgirl, impregnen les estàncies de la casa de la consigna llançada per la banda: ‘Amb les nostres cançons, mostrem la interacció de guitarres característica de la banda i les seves melodies alegres, convertint-ho amb la destil·lació perfecta per l’ambient relaxat de l’estiu’.

És la presentació de Cut Offs, el segon àlbum de la banda de York que sortirà en 15 dies via el segell local Safe Suburban Home Records. S’hi van posar el 2019 i cap estratègia conspirada pels Bilderbergs de torn, tampoc a ells els va aturar. Van anar llançant singles i EP’s i el 2022 van debutar amb un disc homònim. Aquest és la seva continuació. Veus que es gronxen damunt de guitarres distorsionades i riffs enganxosos amb les que s’apropen als misteris del power-pop més sucós.



Son Danny Trew Barton (veu, guitarra), Sam Coates (veu, guitarra), Jack Jewers (baix) i Jack Holdstock (bateria). El disc el van enregistrar com l’anterior amb Euan Hinshelwood als estudis Vacant de Londres i en un cap de setmana el van passar a net. Amb els encara no dos minuts i mig d’aquest Wake Up ja ens hem començat a relaxar. Continuem.







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada