dimarts, 23 de juliol del 2024

GIBRELLS A PUNT!

TEENAGE TOM PETTIES – “S/T”

A LA VISTA

Com no sigui ple hivern,  anar a gaudir un bon dia de platja sense sentir-te com una sardina escabetxada, no és gaire probable que passi.

Una bona alternativa a partir del 2 d’agost serà instal·lar-nos en la corrent d’aire del corredor de casa, posar els peus en remull dins d’un gibrell amb glaçons i deixar que soni el darrer disc de Teenage Tom Petties

Tot molt DIY, la banda de Tom Brown (Rural France) després del primer homònim el 2022 i de Hotbox Daydreams en vinil l’hivern de l’any passat, te a la casella de sortida el seu tercer treball, de títol també homònim i en format cassette, amb producció de Brown i Jack Shirley, que els hi llança Safe Suburban Home i Repeating Cloud.

Inclosos en la nova onada de bandes de power-pop, Tom Brown, Jim Quinn i Galen Richmond dibuixen una “immersiva experience” que t’atraparà i et refrescarà des del tall u. ‘Amb aquest àlbum, vaig pensar que si tornava a la cosa domèstica, per què no fer una mena de seqüela del primer disc? Aquesta vegada es tractava de fer un àlbum de power-pop grunge dels 90, que estigui enganxat al teu walkman durant tot l’estiu. Muntanyes de distorsió i harmonies a lo Beach Boys. M’encantaria gravar amb la banda tot el temps, però ja tenim plans per a l’any que ve’ explica Tom Brown.



Aquest Night Nurse és el segon senzill, un tema de guitarres estridents en constant evolució que discrepa de l’estructura de vers-tonada-vers. Comenta el líder de la banda: ‘Va començar com un intent de balada dels anys 50 sobre no poder dormir. Amb el temps, es va accelerar i es va convertir en alguna cosa que The Smoking Popes (la banda de pop-punk de Chicago) podrien haver fet abans de trobar a Déu’. No hi ha com tenir bons contactes. 









            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada