dijous, 4 de juliol del 2024

COM UN RENÉIXER

WE HATE YOU PLEASE DIE – “CHAMBER SONGS”

A LA VISTA

Allargar situacions incòmodes que no aporten res de bo a la majoria, no és el millor per continuar avançant. A vegades cal donar un cop de puny a sobre la taula.

La banda de Rouen, We Hate You Please Die, va ser creada per Raphael Balzary, al que se li van unir la resta de membres ràpidament, Chloé Barabé (veu, baix), Joseph Levasseur (guitarra, veu) i Mathilde Rivet (bateria).

(fot Charlotte Romer)

Amb aquesta formació de cuarteto, van editar un parell d’àlbums: Kids Are Lo-Fi (Kids Are Lo-Fi – 2018) seguit de Can’t Wait To Be Fine (Howlin’ Banana/Le Cèpe Records/Stomp Records – 2020). El 2023, després de dur-ho rumiant un temps, els tres membres afegits decideixen desprendre’s de Balzary i continuar com a trio amb el mateix nom, cosa que sembla no va importar gaire a l’element en discòrdia.

Ara és amb moltes ganes, que anuncien un nou començament i una nova vida per a We Hate You Please Die. Ho fan de la millor manera possible: comunicant la sortida del tercer disc, aquest Chamber Songs amb dotze nous i calentets temes que llançaran la tercera setmana de setembre. Lletres enrabiades influenciades per l’escena riot grrrl, l'indie britànic dels 90 (molt Elastica) i alguna cosa més, amb composicions que formen part de tot l’univers propici per a ells, amb aguts cops de guitarra i del què faci falta.


El soroll que generen els hi suposa una força alliberadora de tensions acumulades. Una de les frases del seu perfil exclama ‘alguns prefereixen lluitar abans que fer-se selfies, la gent sense veu està cridant, és hora de la de-construcció’. El seu punt de inflexió ha arribat. Algunes tenen sort. We Hate You Please Die ha mort. Llarga vida per a We Hate You Please Die!





          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada