dimecres, 31 de juliol del 2024

ESTAR EN DOS FRONTS i SORTIR-NE AIRÒS

YON LOADER – “S/T”

A LA VISTA

Mescla de diferents pulsacions compostes per polides tonades que no semblen el que són.

James Stuteley del duo neozelandès Carb On Carb – que el maig van llançar un darrer àlbum – té també aquest projecte, Yon Loader,  amb el que ell mateix es farà ombra.

Onze cançons compostes per Stuteley per a les que s’ha fet acompanyar de tot una colla d’amics i antics col·laboradors que inclou membres de Recitals, Model Home, Fouler o For Everest des de Nova York. Per l’enregistrament ha comptat amb Harry Lilley i el disc, de títol homònim, sortirà via Tiny Engines a mitjans de setembre.


Ha compartit un parell de singles, el darrer aquest Tied Up In, una cançó evocadora, inquietant i delicada a la vegada, a base d’unes guitarres i bateria insistents que el violoncel d’Olivia Grace Wilding dels Recitals, aporta el suport que la colpidora veu de Stuteley necessita per fer-nos reflexionar sobre els remordiments que necessàriament s’han de reconciliar amb els rastres positius.

Amb Yon Loader, James Stuteley tanca un altre cercle i demostra que es poden tenir mínim dos fronts oberts a la vegada i fer doble diana.









        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada