dissabte, 6 de juliol del 2024

AUTOS FUTUR-MENTALS

PLASTIQUE FANTASTIQUE – “TEK FOK”

ALTRES REGISTRES

Plastique Fantastique son un col·lectiu de Londres que es dedica a la investigació del substrat químic. Aquell que perjudica l’inconscient humà i el deriva a ser tan animal.

La majoria de vegades son instal·lacions a gran escala, sovint centrades en respostes estàtiques a l’ansietat sòcio-política generada per la societat capitalista-destructiva. Treballen amb el vídeo i l’escultura, subministrant-los una banda sonora de música experimental.

Son una ficció performàtica que explora el sagrat, l’estètica de la cultura popular i cosmopolita de masses a través de les seves obres siguin sonores, lectures, instal·lacions o performances. Ho fan entre tots, depenent de l’actuació. Son una bona colla que per això no sempre coincideixen i que es diuen: Benedict Drew, David Burrows, Alex MarzetaVanessa PageSimon O'Sullivan, Ana Benlloch, Tom Clark, Harriet Skully, Arianne Churchman, Stuart Tait, Mark Jackson, Frankie Roberts, Simon Davenport, Joe Murray, Lawrence Leaman, Samudradaka i Aryapala.




El mes de maig van presentar en col·laboració amb Thanet Tape Centre (segell creat per Benedict Drew) TEK FOK. Vuit històries dintre d’una història sobre l’evolució dels meme-tek-animals en forma de cançons llançades en un cassette de carcassa transparent i purpurina platejada més un còmic en DIN A4 de 62 pàgines, d'edició limitada. 

Cançons FOK sobre la vida TEK. Les mateixes cançons, però diferents, ja siguin FOK de la terra, el mar, el cel o un codi, sigui de carn, mineral, plàstic o uns simples dígits. Queda clar que amb una mica de voluntat per part de tots, tirarem endavant.








         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada