dijous, 11 de juliol del 2024

CONTENTS DE TORNAR-NOS A TROBAR

MAXÏMO PARK – “STREAM OF LIFE”

A LA VISTA

A aquestes alçades, Maxïmo Park son dels únics a representar la brillantor de l’indie-pop que va governar els  primers anys d’aquest segle.

Es coronen ells solets amb un esplèndid nou àlbum, el vuitè, amb el que sembla que no hagi passat res des d’aquell A Certain Trigger amb el que van debutar (Warp Records – 2005). Stream Of Life arribarà a les botigues a finals de setembre via Lower Third.

Sempre hem intentat documentar el món que ens envolta en cada etapa de les nostres vides, mentre que subtilment també intentem avançar musicalment en cada ocasió que tenim’ comenta Paul Smith que afegeix ‘Ha sigut genial tornar a treballar en un estudi en comptes d’engabiats com la darrera vegada. Inclòs va ser més estimulant que mai i crec que vam capturar aquesta energia’. De fet, la trobàvem a faltar i molt.

Les lletres cobreixen l’apassionament i els privilegis entre altres temes d’actualitat. El títol de l’àlbum, com ha explicat el mateix cantant, l’han recollit d’un conte de l’escriptora brasilera nascuda a Ucraïna Clarice Lispector, inspirat tan pel seu estil de consciència fluida com per la forma en que et porta a reflexionar sobre els mecanismes interns de la ment en les persones.

Han compartit Favourite Songs i Your Own Worst Enemy. Ara és el torn d’aquest  encomanadís i vibrant The End Can Be As Good As The Start del que expliquen: ‘És una cançó de pop-rock exuberant, amb aires new wave, sobre la fe, la solidaritat i el mantenir les relacions en front dels obstacles que ens va posant la societat’ #T’has trobat en mi? / Perquè jo m’he trobat en tu# canta el carismàtic líder de la banda de Newcastle en l’estribillo








           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada