divendres, 26 de juliol del 2024

ESPATARRADAMENT DESESTABILITZADOR

DEARTHWORMS – “SAPSUCKER”

NOU REGISTRE

Una nova proposta de les interessants, a partir de fer tot el contrari del que s’espera.

Son un quintet de Sheffield, es fan dir Dearthworms, fan un post-punk experimental ple de textes surrealistes i venen de diferents trajectes, tots de la ciutat, com Blood Sport, Amorous Dialogues o Stray Bullet, formacions sorgides de la incubadora experimental Hatch.

Hatch és un espai creat per la gent d’Audacious Space el 2019 per a tots aquells amb ganes d’estripar, com ells, que son: Nick Potter (veu, teclat), Finn (guitarra), Edith "Juni" Rothwell (veu, baix), Andy Ball (guitarra, veu) i Andy Sissons (bateria).

Avui han llançat el seu àlbum de debut, aquest Sapsucker, via Redundant Span Records amb producció de Lyndon Hobson. Recullen tota l’esbravamenta i cruesa experimental en 9 talls de carrespera. ‘Ens agraden les coses quisquilloses, rares i embolicades’ s’explica el guitarrista que afegeix per si no ha quedat clar que ho fan per tocar els collons ‘Ens agrada colar una mica de dissonància a les coses, però també sense que siguin només un recurs fàcil. No ha de ser forçat. Però el suficient deformat com per atreure’t’.

Les cançons parlen d’erotisme i BDSM, mascles ploramiques i mort. Aquest Strike Low el presenten com la seva cançó més catxonda. S’hi escolta la veu aspre de Potter i la veu estrident de “Juni Rothwell. ‘Melòdicament crec que és la més accessible, així que em vaig alegrar de fer-la malbé amb lletres BDSM i mantis religioses. Comença d’una manera i acaba des del punt de vista humà. El vídeo vam decidir mantenir-lo visualment compacte i centrar-nos en que transmitís sensació de diversió i violència a la vegada’ explica per la seva banda Nick Potter.

Estem orgullosos de ser una banda d’afeccionats. Ho fem per divertir-nos. En gran part, per nosaltres funciona com a teràpia de grup. També és una oportunitat per seure en pubs, donar concerts, fer una mica de bronca i treure dels nostres caps els pensaments foscos i posar-lis música’ assegura el vocalista. Que fàcil que sembla tot.







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada