dijous, 18 de juliol del 2024

DE BATALLES PERDUDES

MARUJA – "CONNLA’S WELL"

NOU REGISTRE

Porten temps fent efecte entre els afeccionats valents al post-punk més real. Son una de les propostes més aplaudides i excitants d’aquests temps d’ensopiment.

Es diuen Maruja, son de Manchester i acaben de treure Connla’s Well, el seu segon EP després de Knocknarea de l’any passat. La banda la componen Harry Wilkinson (veu, guitarra), Joe Carroll (saxo), Matt Buonaccorsi (baix) i Jacob Hayes (bateria).

Cinc talls d’energia i bellesa exultant amb un sorprenent eix del que no ens escapem. Propensos a apropar-se al costat fosc de la psique humana, podrem contemplar el nostre jo preparat per guanyar la batalla, aquella que ja té guanyada d’abans de néixer. No patim, ja som morts fa dies.

Tres dels cinc talls completen la major part dels casi 22 minuts que dura el vinil. One Hand Behind The Devil, Zeitgeist i aquest impressionant The Invisible Man. En un comunicat, expliquen: 'la cançó és una història sobre la salut mental, amb lletres creades a partir d’experiències personals viscudes amb persones que lluiten en mig de l’epidèmia de salut mental’.

Els seus directes, no cal dir-ho, son experiències de vida. El desesperat recitat de Wilkinson fet massa amb una percussió persuasiva, deriven en un diàleg ansiós amb el saxo de Joe Carroll amb el que  descobrirem que el dolor també forma part del mateix frau. 








          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada