dimarts, 2 de juliol del 2024

DESCARRILANT LA CREATIVITAT

ULTIMATE THUNDER – “A SPIDER WILL COME TO EAT YOUR FLESH

NOU REGISTRE

La creativitat és la millor arma per fer-nos a tots iguals. Intentar fer-ho a base de decrets tots sabem, a aquestes alçades de la pel·lícula,  que és batalla perduda.

El post-punk ho resolt ràpid i eficaçment. A Leeds hi ha un clar exemple. Respon al nom d’Ultimate Thunder i lo seu és endollar les guitarres als amplis i deixar-se portar per l’instint. Estan en funcionament des de 2013, el 2022 van debutar amb un LP homònim i just fa mes i mig que han tret la continuació. Es diu A Spider Will Come To Eat Your Flesh. Sis nous temes en un 12” que els hi ha editat Easy Listening Records.

Forma part del seu manifest musical encetat fa dos anys, a base de post-punk, noise i experimental, amb el que col·loquen les coses en el seu lloc sense que se’ls hi mogui una cella. La banda, la componen Matthew Watson (veu), que fa la funció de lideratge, James Heselwood (guitarra) que també ha fet la producció amb James Mabbett (Studio Napoleon iiird), Kenneth Stainburn (baix), Alex Sykes (teclats), John Densley (sintetitzador) i Scott Anderson (bateria), tots ells amb diferents símptomes neuro-divergents però també amb una gran capacitat per fer-te moure amb el seu post-punk d’alta gamma.


Com la majoria dels seus membres son persones amb situació de discapacitat, el disc ha comptat amb el finançament  d’una organització pel cas, Pyramid (pel primer disc també van comptar amb People In Action) i una campanya engegada per Mabbett que demostra la importància i el poder de les escenes locals. Ultimate Thunder mostra això i el potencial creatiu quan es deixa que brilli i brolli.







           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada