dissabte, 13 de juliol del 2024

SERIOSAMENT DIVERTITS

THE DREADED LARAMIE – “PRINCESS FEEDBACK”

NOU REGISTRE

Els anys 80 hi havia algunes bandes de power-pop que les seves cançons anaven acompanyades de focs artificials.

És el que podem recuperar escoltant a The Dreaded Laramie. Acaben de llançar el seu LP de debut, aquest Princess Feedback via el segell Smartpunk Records, amb 10 talls guiats per igual de guitarres sucades en purpurina i lletres iròniques habituals en ells. Van llançar un darrer EP el 2022, aquell Everything A Girl Could Ask For Me amb el que mostraven tot el seu potencial de pop-punk que estava per venir. És un disc per aixecar l’ànim i fer la vida més trempada en un món del tot caòtic. ‘La vida és divertida, però no estem fent broma’ asseguren.

Aquest Life Is Funny és el tercer clip que van editar. ‘Originalment teníem pensat un vídeo diferent per aquesta cançó, però per diverses raons que no interessaven, vam canviar de idea. Així que en vam fer un de nou. Així que mentre érem de gira amb els nostres amics de la banda de Florida Virginity, a l’acabar un dels shows que fèiem junts, els hi vam dir: “Hola nois, tenim una petició una mica rara per vosaltres. Podeu llançar-nos uns quants ous després del concert d’aquesta nit?”... van estar encantats d’ajudar-nos sense dubtar-ho un segon’.  


La personalitat dels seus membres amb la veu de MC Cunningham proporcionen un valor afegit de sinceritat amb el que fan. ‘De moment, això és tot. Avui ja estem treballant en més música completament absurda tractant de superar l’anterior. Aviat sortirem de gira. Vols venir a passar una estona amb nosaltres? Ens deixaries dormir en el teu pis?’ 








          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada