dimecres, 10 de juliol del 2024

DESTÍ SOBRE PLOMES

DEARY – “THE MOTH”

ALTRES REGISTRES

Per què serà que el pop de melodies etèries continua enganxant tant? És tan fàcil penjar-se a la lluna de València.

El duo de Londres de dream-pop Deary format per Ben Easton i Rebecca “Dottie” Cockram, no es relaxa i treu nou material, avançament del nou EP en camí per arribar passat l’estiu, que sortirà via Sonic Cathedral. És un tema que deambula entre guitarres desiguals sobre un breakbeat del que no te n’escapes. Es diu The Moth, l’han gravat a l’estudi 4AD de Londres i al Bella Union Studio de Brighton. La producció ha anat a càrrec conjuntament per la banda i Iggy B (Spiritualized) i la masterització per Simon Scott (Slowdive).

Easton comenta ‘Ens vam centrar molt en el ritme i el sincopar, en les contra melodies i la percussió fora de temps. Creiem que és dens i immediat, amb poc espai per respirar, el que es suma a la claustrofòbia del tema’. Parlem de la mateixa cançó?

Volíem escriure sobre l’atracció que sentim cap a coses que no son bones per a nosaltres. Encara que aquesta sensació fugaç d’immortalitat, és massa temptadora com per deixar-la passar’ afegeix ”Dottie”. ‘Vam decidir crear un clip sobre algú que s’allibera d’un culte en el bosc. El resultat és increïble gràcies a Liam (Liam Beazley dirigeix el vídeo) i alguns amics i familiars a qui no els va importar sacrificar la seva tarda dominical’.




La captivadora veu de “Dottie” que ens xiuxiueja sobre aquestes coses que no son bones però de les que diu sentir-se atreta, com una arna que vola massa a la vora de la llum, plena d’un amor premonitori i condemnat, ‘podria ser el meu univers’ confessa. El destí està escrit.

Mentre esperem la resta, han editat un flexi-disc en edició limitada en 7”. 







           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada