divendres, 12 de juliol del 2024

EVOCAR L’ABSTRACTE

ANDREW WASYLYK / TOMMY PERMAN – “ASH GREY AND THE GULL GLIDES ON”

A LA VISTA

Diuen que l’atansament, fa néixer el carinyo. I així potser és com han acabat treballant junts. Ja fa uns anys que orbitaven un sobre l’altre en treballs audio-visuals de diferent calibre.

Els compositors escocesos Andrew Wasylyk i Tommy Perman, finalment, de la mà de Clay Pipe Music, aquest agost trauran el seu primer treball junts que es dirà Ash Grey And The Gull Glides On

En discos, pel·lícules o instal·lacions sonores ja s’havien anat trobant. Wasylyk, amb una especial percepció de la melodia i les atmosferes, al costat de les experimentacions i samplers de Perman, sumen totes les possibilitats per incorporar a la nebulosa de l’univers anomenat library music el seu propi concepte.

Combinant el teclat de Wasylyk amb les eines electròniques de Perman, les demos "groove" inicials de tots dos músics, van passar a convertir-se en un collage de floritures referenciades en el manual Fluxus

Tanquen l’àlbum amb la col·laboració estel·lar d’un altre escocès. La veu d’Aidan Moffat a Be The Hammer recitant #Deixeu-nos com ens heu trobat, camineu amb nosaltres o al nostra voltant. Potser no trobeu res per veure aquí, però demà, aquí seguirem# és una bona manera de dir que s’hi han trobat a gust. El que la música ha unit, que no ho separi l’home (o la dona).







           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada