diumenge, 14 de juliol del 2024

SENSE TREVA

BABE REPORT – “DID YOU GET BETTER”

NOU REGISTRE

Ens hem emocionat molt al saber de Babe Report. Feia temps que no ens pujava l’adrenalina com ho ha fet en escoltar-los.

Amb les idees clares, han construït un debut immens. Es diu Did You Get Better i ha sortit via Exploding In Sound. Punxants guitarres que donen voltes amb forts i irresistibles riffs atonyinadors, una base ensordidora i una ajustada veu que amb prou feina, darrere del mur de distorsió, li arriba més enllà del coll de la camisa. Els responsables son els fundadors Ben Grigg (veu, guitarra) i Emily Bernstein (guitarra, veu), més els afegits Mech (baix) i Peter Reale (bateria), tots ells ex-membres de Yeesh, Geronimo! i FCKR JR, agrupacions totes de Chicago.

Engeguen amb Turtle Of Reaper, una acusació contra el pesat i constant alarmisme dels mitjans de comunicació que arrosseguem des del canvi de segle. Totes 10 cançons de l’àlbum contenen ritmes encesos, de propulsió a xorro i tonades enganxoses que ens van rebotant al cap tantes vegades com siguem capaços de sostenir. El van enregistrar en un sol cap de setmana el novembre de l’any passat a Radon Ranch, l’estudi creat en un soterrani compartit per Grigg i Bernstein on van capturar  la urgència i immediatesa del so de la banda.


D’aquest emocionant i colpidor Allergy 2000 explica Ben Grigg: ‘Va començar com un experiment per crear un so a l’estil de Yo La Tengo i va anar evolucionant fins a convertir-se en una peça única definida per un frenètic canvi de temps’. 








          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada