dissabte, 27 de juliol del 2024

AVANÇAR SENSE MOURE’S

PHANTOM HANDSHAKES – “SIRENS AT GOLDEN HOUR”

A LA VISTA

Una mica de dream-pop per relaxar-nos. El duo de Brooklyn Phantom Handshakes, continuen en la zona de confort en la que s’han instal·lat.

No se’ls detecta cap intenció de moure’s. S’hi van posar a finals de la dècada passada i des de llavors han anat fent camí, sempre amb el mateix to distès i caçant papallones en els paratges més sofisticats. Aquest Sirens At Golden Hour vindria a ser el segon àlbum en format físic. Si no es pot tocar, no compte.

Continua sent fruit de la col·laboració entre Federica Tassano i Matt Sklar. Escrit i gravat per la mateixa banda en les seves respectives cases/estudis i de nou amb el suport de Carl Saff a l’hora de la masterització, té prevista la seva sortida per la tercera setmana d’agost.


Aquest Good Intentions és el segon single i s’endinsa en el turbulent món de les persones. Expliquen sobre ell: ‘La cançó explora com malgrat les nostres millors intencions, a vegades tot falla. I està molt bé donar un pas enrere i ajustar de nou els objectius encara que costi d’acceptar en una societat que només pensa en l’eficàcia i l’èxit material. És dur només pensar en que mentre els demés avancen, sembla que jo ni em moc’. Moure’s no vol dir avançar. Vol dir cansar-se... i amb la calor que fa!








         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada