dilluns, 22 de juliol del 2024

PATIR PER FER LA FEINA

WUT – “MINGLING WITH THE THORNS”

A LA VISTA

El terceto de Vancouver WUT, fa que revisquem el so de les bandes de Cherry Red, Sarah Records o les primeres de Flying Nun dels 80.

Però no només això, i aquí rau el seu valor, també el posa al dia. Van aparèixer el 2018. Dos anys després llançaven NOW en un cassette auto-editat que van acompanyar de 10 vídeos, un per cançó. Ara tenen a punt aquest Mingling With The Thorns que la guitarrista Kaity McWhinney (Knife Pleats, Love Cuts), la baixista Tracey Vath (també Knife Pleats, Love Cuts) i Lauren Smith, bateria, (Tough Age, Jock Tears) van generar mentre esperaven que les deixessin sortir, a base d’anar-se enviant innumerables mails des de casa.

Apareixerà la tercera setmana d’agost via HHBTM Records (Happy Happy Birthday To Me), onze nous talls que es troben en algun punt entre l’indie-pop de Marine Girls i Beat Happening, perfectament estructurades, producte del seu amor per aquells sons que no per eixerits, no contenen també unes lletres compromeses on qüestionen la societat capitalista i la nostra complicitat envers les seves conseqüències que anem veient dia sí dia també.



Presenten aquest tema, el que dona nom al disc, amb un vídeo que van filmar l’any passat mentre eren de gira i aprofitant que passaven a prop de The Enchanted Forest a Revelstoke. ‘És on hi ha l’antiga casa de l’artista Doris Needham, qui la dècada dels 50 va crear els personatges del conte de fades que es veuen en el vídeo. Encara que sembli que estàvem soles, el parc era ple de gent! Cada vegada que rodàvem, teníem a un grup de pares esgotats i de nens queixant-se esperant que acabéssim, per poder ells passar. No se si era la calor, el preu de l’entrada o que les figures no els convencien, però els nivells d’estrés en el parc eren pel núvols! explica Tracey. Personalment, vaig rebre tantes mirades assassines i comentaris desagradables dels que passejaven, que vaig acabar passant una molt mala estona’.

Que no pateixin que en el vídeo no es nota gens el mal rollo. Avui dia no cal anar a un parc encantat per passar-ho malament.  








         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada