dilluns, 8 de juliol del 2024

AMB CONTUNDÈNCIA

PALMAR DE TROYA – “ II ”

NOU REGISTRE

Malgrat en el que s'ha convertit Granada, sempre hi trobarem un grup de persones amb el que ens sentirem molt a gust.

Palmar de Troya es va formar el 2019, de músics que venien de diferents bandes. El grup, de nom  fàcilment ubicable, actualment son Lucía (veu, teclats / Llulaby), Toto (guitarra / Gentemayor, Music Komite), Salinas (guitarra / Maine, Alondra), Will (baix) i José (bateria / Apartamentos Acapulco, Verona). Coincidien en l’objectiu de fer una mica de soroll amb l’ànim de donar un altre tipus de sonoritat a la ciutat, més enllà dels grups de turistes en formació anant cap a l’Alhambra.

(fot Iuliana Dragoi)

Van llançar el seu EP de debut el 2020 i ara tenen al carrer des de fa una setmana el segon que ha sortit via Reptilian Records en vinil de color de 10”. Cinc nous temes gravats per Rafa Camisón i Juan A. Salinas a l’Estudio 79 i a The Bordeline Music Estudio de la ciutat andalusa.


Amb fúria permanent, canten sobre totes les coses bones de les persones. Egos camuflats i ironies mal empleades. Sobre aquest Bracit és la pròpia Lucía que comenta ‘Va sorgir com una resposta a la cançó dels Smiths, una alerta sobre el perill dels "incels" i la violència que pot generar cap a les dones. El video-clip l’ha realitzat el fotògraf F. Bordini a partir de tomes seves preses a Granada mateix, una ciutat on la religió, la manca de feina digna i el turisme de masses marquen la dinàmica social del dia a dia’. 







           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada