diumenge, 7 de juliol del 2024

UN BON VOL

PHILLIP JON TAYLOR – “DE NADA”

NOU REGISTRE

L’escocès Phillip Jon Taylor el tenim controlat dels seus meravellosos àlbums amb Paws, la banda d’indie alternatiu amb la que sobrevolàvem de tant en tant l’excitant ciutat de Glasgow.

Des de principis d’aquesta dècada que també sobrevolem les highlands. Fa cinc anys que Taylor va agafar els estris i es va traslladar de Glasgow a un poble de la costa al nord-est d’Escòcia, a Dornoch. El clic es va produir per una pèrdua i unes circumstàncies que van canviar-li alguns conceptes. Va ser en aquest tranquil lloc que va trobar la serenor que necessitava després de 10 intensos anys amb els Paws, per replantejar-se el futur seriosament.

Es va muntar un estudi de gravació en el que allà en diuen un crofting, una mena de granja, que va convertir en casa seva. Aquí va treure el seu debut en solitari l’estiu de 2020, en format físic, produït i editat per ell, Essential Maintenance For Human Happiness. Després van venir un parell d’EP’s i el maig de l’any passat la col·laboració amb David Ross Linklater, una col·lecció de poemes que Taylor va musicar amb el nom de Star Muck Bourach. Ara des de finals de juny que circula aquest enginy atmosfèric que es diu De Nada via Wish Fulfillment Press.




Amb aquest disc Phillip Jon Taylor ens suggereix el que a ell li ha funcionat i ens ho ofereix com amb una càlida abraçada en forma d’àlbum que va des d’aquest espurnejant The Catalyst que obre el disc fins a la parsimoniosa Love In Plague Time per dir-ne dos. Que tingueu un bon vol. 








           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada