divendres, 21 de gener del 2022

AMBAIXADORA DEL “RECORD STORE DAY” 2022

...AND THE WINNER, IS...TAYLOR SWIFT !

DINÀMIQUES DE MASSES

La idea del Record Store Day, està molt bé: donar suport a les botigues de discos. El que fa arrufar el nas a moltes, com en tants altres No-Se-Què Day, és que se li hagi de dedicar un dia específic. Senyal de que alguna cosa, no va bé.

Aquest any, es celebrarà el 23 d’abril, diada de Sant Jordi, que a més, s'aprofitarà per commemorar el 15è aniversari del descobriment de la sopa d’all. Per animar la festa, de cara a la nova edició de la nova normalitat, la del 'quan tot això passi', s'ha preparat una sorpresa: algú ha decidit, crear la figura d’un ambaixador o ambaixadora. Ara anem be. La Sra.Carrie Colliton, co-fundadora de ves a saber quina branca del RSD, ha parlat i ha dit: ‘Som molt exigents a l’hora d’escollir a la persona que durà “la banda” i ens volem assegurar de que aquests ambaixadors, realment estimen les botigues de discos’. 

Així, després de pensar-s’ho molt, van optar per escollir, com a primera ambaixadora mundial del RSD, edició 2022, a – ojo – Taylor Swift: ‘Les botigues de discos son molt importants, perquè ajuden a perpetuar i fomentar la passió per la música’. Literalment. Vivim en uns temps en que sempre estem de broma.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada