divendres, 28 de gener del 2022

"DROPPER", CANÇONS PER A MILLENNIALS

NOU REGISTRE

Andrea Scanniello, va treballar en Don't Talk To Me, mentre feia feines esporàdiques en bars o inclús en una bolera. Tot i la seva joventut, l’àlbum és com un inventari de la seva vida.

Les cançons d'aquest debut, es centren en l’avorriment i el desgast psicològic que comporta treballar en el sector dels serveis i en tot el que et veus abocada: la beguda, dormir poc, la gent superficial conseqüència de masses cerveses, i carrega contra aquest tipus de feina totalment precària i esclavitzant: ‘Aquest disc és per a aquestes persones, que han treballat massa temps en aquest sector i als 26 anys ja estan amargades. Persones que es senten soles però que volen que les deixin soles. Persones que beuen perquè estan tristes perquè beuen’.

Han compartit alguns temes i ara li toca a Ok Ok Ok. Scanniello diu de la cançó: ‘Crec que la majoria hem passat per al menys una ruptura o hem acabat amb una amistat que ens ha deixat destrossats. Ok Ok Ok tracta de quan surts de festa i et trobes amb aquella persona. De superar la incomoditat del moment, però mentre hi ets, ser una mica cràpula, mentre vols demostrar-li a l’altre persona, i a tu mateixa, que estàs be, quan en realitat estàs feta una merda’. Comandada per Scanniello, Dropper porta temps movent-se en el circuit de Brooklyn. En aquests moments, l’acompanyen Jono Bernstein, Yukary Morishima i Larry Scanniello. El disc sortirà a mitjans de febrer, via una fantàstica auto-edició


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada