divendres, 14 de gener del 2022

"THE SMILE",... TOT A PUNT

DINÀMIQUES DE MASSES

Fa uns dies es va donar a conèixer el que, musicalment parlant, ja es preveu com l’esdeveniment de l’any. La maquinaria ja està en marxa.

Serà, ‘of course’, tot el que produeixi la banda dels ex-Radioheads, Thom Yorke i Jonny Greenwood amb els timbals de Tom Skinner (Hello Skinny) de Sons Of Kemet - el grup de jazz del que ben poques, per desgracia, en sabem res - a part de tocar en moltes altres bandes. Siguin singles, àlbums, concerts amagats o en guiri-festivals, facin un badall o agafin una grip (ara ja es pot tornar a parlar de grip), tot serà notícia.

A finals d’any es va “filtrar” per Instagram uns fragments d’un dels assajos. Fa uns dies han compartit ja un primer tall oficial. És aquest You Will Never Work In Television Again, produït per Nigel Godrich. Han anunciat també per aquest final de mes, tres concerts seguits, en el temps de 24 hores, en aquest nou espai al costat del Tàmesi per a grans ocasions, que es diu Magazine London. Concert que es farà amb tothom assegut i amb cara de saber-ne un niu. Es retransmetrà via livestream amb imatges capturades per Paul Dugdale (The Rolling Stones, Paul McCartney) i produït per Driift. La primera transmissió serà el dissabte 29 a les 8pm, la segona el dia 30 a la 01am i la tercera a les 11am, totes les hores, de Londres. El preu, fregant els 100€ aquí i amb calma.

El grup ha agafat el nom d’un poema de Ted Hughes, del que Yorke va explicar en un primer acte promocional al Live at Worthy Farm del festival de Glastonbury, el maig passat: ‘No un somriure en plan aaah! aaah! aaah!, sinó més aviat la del tipus que et menteix cada dia’. Tot a punt...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada