dimarts, 18 de gener del 2022

ÉS TANGERINE DREAM o NO ÉS TANGERINE DREAM?

NOU REGISTRE

Les novetats 50 anys després, relacionades amb la banda formada per Edgar Froese a finals dels seixanta a Berlín, poc tenen a veure amb aquella.

Thorsten Quaeschning, Hoshiko Yamane i Paul Frick, els musics que van acompanyar a Froese els darrers anys d’activitat, van decidir continuar endavant amb Tangerine Dream, després del seu traspàs el 2015, assumint les conseqüències. Tenen enllestit el segon àlbum d’estudi, sense ell. Es diu Raum i segons expliquen, per fer-lo van tirar mà dels arxius de Froese, material d’enregistraments compresos entre 1977 i 2013. A més, també han comentat que Raum, vol ser com un homenatge als primers directes dels discos Zeit i Phaedra. En compte, van.

Aquest You’re Always On Time, és el segon tema que comparteixen dels set que conté l’àlbum. Pel vídeo promocional, Felix i Julian Moser filmen als tres components en càmeres Super 8, en un nou homenatge als vídeos que, en el mateix format, Edgar Froese filmava mentre eren de gira o a l’estudi treballant. En ell es veu als tres successors recollint enregistraments de camp i detalls que han estat incorporats posteriorment a l’àlbum.

Conscients de que hi pot haver a qui no li sembli massa bé la continuïtat de Tangerine Dream sense cap membre original del grup, han fet saber que publiquen aquest disc ‘amb un profund respecte pel so de les cinc dècades anteriors a ells’. El disc es llançarà via Kscope, aquest 25 de febrer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada