dissabte, 15 de gener del 2022

SOUL GLO, NO BAIXEN LA GUARDIA

NOU REGISTRE

El post-hardcore de Soul Glo retorna després d’aquell èpic The Nigga In Me Is Me de 2019. Si encara no has despertat, tanca la tele, seu al sofà i escolta aquest primer tema que comparteixen els nois de Filadèlfia.

Es diu Jump!! (Our Get Jumped!!!( ((by the future)), una nova explosió d’energia sonora, guitarres agressives, ritme frenètic i missatge contundent del que s’encarrega de fer-nos arribar de forma alta i clara Pierce Jordan. Forma part del seu segon àlbum, que es dirà Diaspora Problems i sortirà el 25 de març, ja en plena vuitena onada, via Epitaph Records/Secret Voice.

Amb la cançó, volien abordar l’exclusió que pateix l’art fet pels negres: ‘Molts artistes senten que el temps, és un adversari quan es tracta de la producció del treball. Però dintre d’aquest grup de persones hi ha un grup específic que encara els hi fa més por la possibilitat de que el seu temps, s’acabi definitivament abans de que puguin gaudir del resultat. Com els hi passa a molts artistes negres que quan els hi arriba l’èxit, ho fan pòstumament’. La veritat és que encara queda molta feina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada