dissabte, 29 de gener del 2022

"THANKS FOR COMING", ARTESANIA DIY

NOU REGISTRE

Hi ha músics que passen de puntetes per aquest mon despietat. Carregats de raó i de bones composicions, si t’atures a escoltar-los, fan ombra a més d’una lluminària de pa sucat amb oli.

Thanks For Coming és Rachel Brown, també a Water From Your Eyes amb Nate Amos. La cantautora de Brooklyn, el 2019 ja ens va deixar captivades amb l’album No Problem i la seva prolífica capacitat de producció creativa. Ha fet 25 anys i per celebrar-ho, s’ha auto-editat un nou disc, Rachel Jr. Un treball que deambula també pel costat fosc de la gent nascuda a finals del segle passat. Aquella que entre intentar esbrinar què fa, per què i des d’on, ja li han venut fins la darrera quinta essència en forma de sèrie. 

Amb tonades carregades de sentiment, implora una mica de pietat. Admirable com, amb senzillesa afable, a base de capritxosos inputs, amb un semblant de no haver matat mai una mosca, imposa el seu missatge. Una guitarra castigada per segurament moltes més hores de les que pugui suportar, una caixa de ritmes que l’acompanya com si li donés l’alè, algun feedback que sap a poquíssim... aquesta noia hauria de donar un cop de porta i fúma un parell de casundéus! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada