dimarts, 11 de gener del 2022

RUSH, A FALTA DE LA BANDA, MAQUINETA AL CANTO

D’ESQUITLLADA

Per a les que els hi agradi els canadencs Rush, les màquines del millón, les dues coses o sigui d’aquestes que els seus papas tenen tanta pasta que no saven com fer-s’ho per gastar-la, aquí tenen com.

Stern Pinball, Inc. la setmana passada va presentar la seva darrera novetat: la nova màquina que commemora a la cèlebre banda de rock progressiu Rush. Es van formar el 1968, però no va ser fins el seu disc homònim de 1974 i el tema Working Man que es van fer un lloc a la fulgurant escena. N’han fet tres versions: la Pro, Premium i LE (Limited Edition). 

A través de imatges de concerts i “guiats” per les paraules d’Alex Lifeson, Geddy Lee – els dos que continuen vius – i d’Ed Robertson dels Barenaked Ladies es pot “flipar” amb algunes de les seves més conegudes cançons, com Headlong FightFar CryOne Little VictoryWorking Man2112Tom SawyerThe Spirit of RadioFreewillCygnus X-1 (Book One: The Voyage and Book Two: Hemispheres)The Big Money, SubdivisionsLimelightFly By NightLa Villa StrangiatoBastille DayRed Barchetta. El model Pro es ven per una mica més de 6.000€, però ésclar, no porta totes les campanetes i sorollets de les Premium o LE, que es venen per 8.000€ i 10.000€. 


De fa uns anys cap aquí, que es van fabricant pinballs de bandes d’estadi. Kiss, AC / DC, Led Zeppelin, Metallica, Aerosmith, en son algunes. O sigui que si no t’ho has gastat tot encara, aquesta és la teva ocasió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada