dissabte, 22 de gener del 2022

GARCIA PEOPLES, UNA NOVA ONADA DE BON ROTLLO

NOU REGISTRE

Asseguren no tenir res a veure amb les bandes de la costa oest que, a principis dels setanta, amb les seves jams, dominaven tot aquell tros. Tant si era en garitos de carretera, com en escenaris improvisats a la cruïlla de Haight amb Ashbury.

Populars per les seves dilatades actuacions, Garcia Peoples es van formar a New Jersey. La idea surt de Tom Malach i Danny Arakaki. Amb el temps es van afegir Derek Spaldo al baix i el germà de Danny, Cesar, a la bateria. Instal·lats ja a Brooklyn, ve el moment del salt amb Cosmic Cash (2018 – Beyond Beyond Is Beyond Records) i de tancar la formació amb Pat Gubler i Andy Cush.

(fot Mayuko Fujino)

Potser se’ls nota una mica refredats respecta les entregues anteriors, però l’aroma a tot el que es coïa a foc lent, psicodèlia, country, jazz, per la badia, continua implícitament en cada un dels set temes d’aquest nou àlbum. És el que fa cinc, li han posat de nom, Dodging Dues i va veure la llum la setmana passada, via No Quarter Records. El van enregistrar en dues sessions el 2020 a l’Strange Weather de Brookyn amb producció de Matt Sweeney (Chavez, Superwolves, Endless Boogie, Zwan).

Grateful Dead???...Qui ho ha dit???


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada