dilluns, 31 de gener del 2022

LUMBEROB, UN DELS HOMES DE L’ANY

NOU REGISTRE

Escoltant els dos temes que ha avançat, Blessence i Begantocry, podem assegurar a aquestes primerenques alçades de 2022, que som davant d’un dels àlbums més aguts de l’any.

És un mestre de l’escola pública de Nova York, ha ensenyat humanitats i teatre durant més d’una dècada. S’ha mantingut present com a músic i artista performance de la ciutat, al llarg de més de quinze anys. LumberobRob Erickson – va estar a Adult Rodeo, ha anat de gira amb Jad Fair & Kramer. Ara treu el seu àlbum de debut, Language Learner.

(Lumberob “facebook”)

Durant l’experiment pandèmic, va estar instal·lat a Costa Rica. Després, va tornar a Nova York amb una gran quantitat de feina feta en forma de cançons, creades de manera més o menys impulsiva però exquisidament original, equipat amb un sintetitzador i caixes de ritmes. Al paradís centre-americà, es va buscar la col·laboració de David Méndez, tocant cordes, de la veu d’Alicia Cigna, d’Ariel Soto tocant la conga i kits varis i de Juan José López pels bongos. Una vegada a Brooklyn, Tobin Scroggins i Becca Stabile se’ls va afegir a guitarres i veu. Tot el paquet el va posar a mans del seu amic de tota la vida Mark Kramer de l’espaterrant i indispensable segell Shimmy-Disc, qui va fer uns quants jocs de mans amb ells i en va sortir el que en diu una mena d’electro Dada Ska. Estarà al carrer a mitjans de febrer via Shimmy-Disc/Joyful Noise Recordings.

(fot Joanne Leah)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada