divendres, 21 de gener del 2022

BEACH HOUSE JA VAN PEL "CHAPTER THREE"

AVANÇAMENT

La nova particular visió etèria de Beach House, es  va presentant per episodis. Com una tele-novel·la. Aquest dimecres, van passar el capítol número 3.

La sèrie completa, consta de quatre entregues. La primera va venir el novembre. La segona el desembre. La d’aquesta setmana és la tercera. La quarta i última, està prevista pel 18 del mes que ve, dia que coincidirà amb el llançament físic d’Once Twice Melody, el vuitè disc dels popularment coneguts, com el duo de Baltimore.

En aquesta entrega hi trobem: Sunset, Only You Know, Another Go Around, Masquerade i Illusion Of Forever. En una entrevista per a NME, Victoria Legrand va explicar respecta l’àlbum que és ‘el que més ens ha absorbit, de tots amb els que hem treballat’. I ho amplia: ‘Ens vam submergir absolutament en aquest univers. Com a mínim, aquest ha estat el més intens: sentíem que la vida era exuberant i ens vam sentir totalment consumits en el nostre art... Hi havia moments perillosos i d’altres de molt bonics. En molts aspectes, va ser molt desafiant’. Beach House sempre han estat molt curosos en les diferents entregues i formats dels seus treballs. En aquest, no serà menys.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada