dilluns, 17 de gener del 2022

THE MICROPHONES – FINAL D’ETAPA

THE MICROPHONES – COMPLETELY EVERYTHING 1996 - 2021

ALTRES REGISTRES

Music, productor i artista visual nord-americà, Phil Elverum és un dels artistes dels que per sort o per desgràcia per ell -  encara se’l pot considerar jove - s’espera que treballi força.

Ho diem, des de la posició de grup de gent afamada de bones i originals produccions. Als seus encara no vint anys, amb The Microphones ja se’l veia venir. Amb el seu altre mitjà, Mount Eerie, va saber arrodonir la feina i completar-la. Arribats aquí, i li donem tota la raó, Elverum considera necessari un cop d’ull a una bona part del fet fins ara, amb una entrega especial. Un box-set on hi ha pràcticament tot el corresponent a l’etapa Microphones, des de mitjans dels noranta, fins avui.

 

Discografia oficial completa, preses descartades i inèdites, els primers cassettes, enregistraments en viu i talls de gravacions originals d’estudi. Ha incorporat també, un llibre de més de 100 pàgines, amb material inèdit, fotografies, pàgines de quaderns, notes i alguna obra d’art.

Aquest llançament posa el punt i final a una etapa de la seva vida. ‘És per commemorar i tancar els 25 anys d’aquest projecte intermitentment viu. Son casi 5 quilos. Aixeca-ho amb les cames’. Per si hi ha alguna interessada, l’import en euros està casi en els 220. Malgrat que la majoria dels seus àlbums estan cotitzant a preus alts, en aquest cas, no direm allò de que ‘sempre ens quedarà’ París, però sí direm lo de que, sempre podrem comprar individualment alguna re-edició. Tota la informació i pre-orderaquí. Enviaments a partir del mes que ve.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada