dimarts, 11 de gener del 2022

STEPH GREEN, DESDIBUIXANT EL GÈNERE

NOU REGISTRE

De veu tremolosa i espessa, del tipus d’Scarlett Johansson o Zooey Deschanel, amb aquell aire entre melangiós i inquietant. De conte de por.

És Steph Green. La discreta i oculta cantant de country-noir de Nova Orleans que porta formant part de l’escena acompanyant a altres musics i, fins ara, també per guanyar-se la vida, tenint una feina normal, com diu ella. Debuta amb Thanks For That, que surt aquest divendres via Mashed Potato Records. L’àlbum porta una bona temporada al magatzem de totes les coses pre-bogeria. Les cançons les anaven gravant per diferents espais, amb el tècnic i co-productor Duff Thompson carregant amunt i avall de la ciutat, un Ampex 440

El disc el descriu com ‘un calidoscopi de set pistes’, on es veuen emergir, els diferents estats d’ànim de Green, amb pinzellades que passen pel primer country, el surf-rock o el dream-pop. El darrer tema que ha compartit és Devotion: ‘Aquesta cançó va ser fàcil d’escriure i una agonia per gravar-la’, explica Green. ‘Saps el que és quan tens una idea clara i et tornes maniàtic a l’empaitar-la? Va ser necessari anar provant i equivocar-nos per aconseguir un bon equilibri entre l’atmosfera i l’arranjament’. La inspiració a vegades pot estar força amagada i en diversos llocs. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada