dilluns, 24 de gener del 2022

PER FI ARRIBA LA SAMARRETA DE BOB MARLEY AL "BOHEMIAN FC"

MENCIONS APART

Sentimentalismes a part, hi ha esforços que fan gràcia. Hi ha equips de futbol que a les seves samarretes, per poder arribar a final de mes, hi posen Nike, Qatar, Rakuten o d’altres PIMES. Equips més modestos, posen referents més propers.

És el cas de l’equip Bohemian FC de Dublín, que ha generat un kit pels afeccionats, amb Bob Marley de protagonista. Portaven molt de temps anant-hi al darrere. Fa tres anys, tenien ja enllestida la feina i van haver de cancel·lar les primeres comandes. És sabut l’estret i rigorós control sobre els beneficis, de tot el que genera el music jamaicà, per part de la seva família. Per si això no fos poc, en la negociació, també hi havia Bravado d’Universal Music Group.

Daniel Lambert, director d’operacions del Bohemian FC, va dir: ‘Em dona una enorme alegria presentar aquesta samarreta avui, després d’anys de treball en la idea’. Commemora el darrer concert a l’aire lliure del mític music, que va donar a l’estadi de l’equip, el Dalymount Park, el 1980. El promotor, Pat Egan, encara ho recorda: ‘Veure’l dalt de l’escenari de l’estadi, amb l’enorme campanar de l’església al fons, va ser una cosa de fora d’aquest mon’. La samarreta disponible en pre-order aquí. El 10% del benefici, anirà destinat als centres d’acollida de Irlanda en associació amb el Movement of Asylum Seekers in Ireland (MASI).


(fot Eddie Mallin)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada