divendres, 7 de gener del 2022

ESTÀ PASSANT AL MON

ÚLTIMES NOTÍCIES

Hem llegit alguns titulars de pàgines de notícies musicals - en concret el NME, no cal dissimular - i n'hem seleccionat algunes de sucoses:

1. Els raperos que van caient com mosques: el nord-americà Young Dolph, que li van tirar un tret quan entrava a un forn a comprar el pa, o el també rapero ucraïnès Alexander Yusko, de 30 anys, mort per la seva dona, fet a trossets i utilitzat com a mata-rates. La dona al·lega en la seva defensa que el seu xicot havia tingut una relació amb una fan. La mare de Marina Kohhal, que és com es diu la noia, en un principi semblava que l’havia ajudat a posar els trossets en bosses.

Alexander Yusko amb la novia

2. Les multinacionals de la música enrotllada Live Nation i Ticketmaster, que estan acusades de depredadores al saltar-se a la torera les lleis anti-monopoli i obligar als clients, a firmar acords injustos. Ja era hora. No?

3. La industria musical anglesa que continua frustrada per culpa del Brexit, i ho solucionen a cop de talonari, Bravo! Pan para hoy, hambre para mañana, que diuen.

4. Els artistes que s’atreveixen a programar concerts, continuen havent de cancel·lar-los per absurdes prohibicions. Que convoquin els concerts al metro, que allà no passa res.

5. Les sales – les que no han tancat encara - fan el que poden per no fer-ho. No cal anar a cap circ dels que munta religiosament cada any l’ajuntament per aquestes dates. Els equilibris que fan aquesta gent son molt més perillosos, i reals.

6. Bob Dylan, de 80 anys, que s’enfronta a una demanda d'uns fet ocorreguts l’any 1965, d’una senyora que diu que, en aquell moment, el cantant es va fer amic d’ella, que tenia 12 anys i va abusar tant física com emocionalment. Bona memòria que te la senyora. I molt oportuna. 

Sort però, que sempre ens quedarà l’Annie Clark i les seves anècdotes quotidianes. Ah!... i Globo i Amazon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada