dijous, 27 de gener del 2022

TESS PARKS... JUGAVA A LA XARRANCA?

NOU REGISTRE - A LA VISTA

Una de les muses de les músiques que alteren consciències, la canadenca Tess Parks, ens te preparat un nou paquet de cançons per posar en marxa el procés.

Després dels dos àlbums en col·laboració amb Anton Newcombe, serà el primer que treu en solitari des de Blood Hot, el seu debut de 2013. Es dirà And Those Who Were Seen Dancing, títol que adapta d’una cita atribuïda a Friedrich Nietzsche: ‘And those who were dancing, were thought to be insane by those who couldn’t hear the music’ ('I els que ballaven, van ser considerats bojos per aquells que no podien escoltar la música').

Sobre l’àlbum, explica: ‘En la meva opinió, és com la xarranca’ i ens ho aclareix una mica: ‘Aquestes cançons es van agrupar al llarg del temps a Londres, Toronto i Los Angeles amb amics i familiars, entre l’agost de 2019 i març de 2021. Em va portar més de dos anys enregistrar-lo i acabar-lo i...uau! la lliçó que he aprés és que les paraules son com encanteris. Si ho sospitava, ara ho ser segur. Només vull configurar alguna cosa bona en l’univers’.

Ha compartit un primer tema, Happy Birthday Forever, una meravellosa peça de psico-pop acompanyada d’un vídeo, suposadament elaborat a partir de imatges de la classe de ball d’una petita Tess Parks. L’àlbum surt la tercera setmana de maig via Fuzz Club.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada