dissabte, 8 de gener del 2022

CURTIS GODINO PRESENTS THE MIDNIGHT WISHERS!

NOU REGISTRE

Anava a escriure del segon disc de Black Country, New Road, però definitivament, fatiguen una mica. Qui sí engresca és Curtis Godino i el seu descobriment, The Midnight Wishers. Li agrada Phil Spector i això ja és una garantia.

Ho ha batejat així, Curtis Godino Presents The MidnightWishers! i l’estrena amb un fascinant tema, No Place Like Home de la que diu que ‘és una cançó d’amor liminal, per explorar pensaments en l’espai que hi ha entre els somnis i l’estat de vigilia’. I ho va deixar aquí. El músic amb base a Brooklyn, no en te prou amb l’empresa d’espectacles psicotròpic-dèlics Runs Drippy Eye Projections, ni amb Worthless, el seu altre pla projeccional. I fa bé. 

Es declara fanàtic d’aquells grups de noies dels seixanta i les velles cançons d’amor genèriques. Així va reclutar a Jin Lee, Rachel Herman i Jessica McFarland, que circulaven en bandes com Heavy Cream o Savot Motel i haviat va tenir a punt el seu debut, de títol homònim, que sortirà a mitjans de febrer, via Shimmy-Disc. ‘No m’importa si sona una mica cursi o lo que sigui. Sempre se’m quedaven enganxades al cap, així que vaig decidir solucionar-ho’. Sí que s’enganxa, sí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada