diumenge, 16 de gener del 2022

SWANS, REPETEIX SISTEMA

CRIDA

La carrera professional de Michael Gira, es pot dir que és de les més denses a nivell productiu. En moments fluixos com el d’ara, als seus 67 anys, encara demostra una gran passió per la música.

La meva enorme voracitat pel so, no te límits’ assegura, tot i que amb cada nou treball, amenaça que pot ser l’últim. S’entén un cert cansament. Un estat totalment lògic, si tenim en compte les repercussions que tenen els desitjos de les grans elits econòmiques, que encara que no vulguis, a bandes com Swans, els ha afectat del tot al formar part d’un equip, aturant, sí o sí, l’activitat planejada. Gràcies de nou.

El 2019 estaven preparant la gira de presentació de Leaving Meaning quan van haver de canviar plans. Michael Gira es va concentrar com tanta gent – hi havia una altra opció? –  en composar algunes cançons noves. Passaven els mesos i la idea de la gira es va descartar definitivament, provocant-li una depressió, principalment produïda per la incapacitat de tirar-la endavant. Finalment va decidir enfocar-se en continuar la tasca creativa de cara a un nou àlbum i el resultat son aquestes 10 noves cançons que formaran part de Is There Really A Mind?, el número setze de la discografia Swans.


La idea que te, és fer-ho igual que amb l’àlbum anterior. Per això ja ha engegat una campanya per sufragar les despeses derivades. Ha plantat les demos dels 10 temes que espera enregistrar amb els musics aquest mes d’abril, de cara a publicar-lo l’any que ve. Hi ha varies opcions per col·laborar, totes especificades en aquest enllaç de Young God Records (el segell que va fundar el 1990), on també es troben alguns detalls més, com els noms d’alguns dels músics que hi participaran i alguna declaració més sobre l’estat de consciència de Gira


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada