diumenge, 9 de gener del 2022

WINE LIPS, MÉS ENERGIA ESENCIAL

NOU REGISTRE

Avui escoltava el White Riot de The Clash i em semblava increïble veure amb quina facilitat ens hem acostumat a viure en un estat feixista. Sense cap sedant. Be sí, el de la tele.

La banda d’Ontario Wine Lips, han tret Mushroom Death Sex Bummer Party, el seu tercer àlbum, a través de Stomp Records. ‘The record is crazy!’ afirmava Cam Hilborn, guitarra i veu del grup. Onze cançons que com be diu, son pura bogeria elèctrica. Amb la inicial Eyes, veus com surt volant l’encoixinat dels auriculars, producte de l’estampida amb la que engeguen. Els famosos tres acords segueixen funcionant com si no hagués passat ni quatre dies des d’aquell 1977. Li segueix Tension, Fingers i Get Your Money, en la millor tradició Thee Oh Sees.

(fot Alex Carre)

Ho van posar en marxa Hilborn i Aurora Evans (bateria). Era cap al 2015. Dos anys després va venir el debut, seguit de Stressor. Ara amb aquesta extraordinària tercera entrega, deixen clar que son els nous reis de l’escena punk-rock. El signen amb Jordan Sosensky (guitarra) i Charlie Weare (baix) i el van enregistrar en els estudis The Sugar Shack, on encara ho recorden. Emocionats per la rebuda i l’èxit del disc, fa quatre dies es van plantar a Bloordale Beach, com si fos Castelldefels, per gravar un ràpid directe amb tres temes de l’àlbum: Eyes, In The Clear i Lemonade. Si Strummer aixequés el cap, seria feliç per uns moments.


And everybody's doing

Just what they're told to

I tot el mon està fent

Just el que els diuen

(White RiotThe Clash)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada