dissabte, 1 de gener del 2022

CAROLINE, GRAN COMENÇAMENT

AVANÇAMENT

Acabàvem l’any, amb les bones vibracions dels gal·lesos de Papur Wal. L’encetem ressacoses després d’una nit de festa fins altes hores de la matinada, amb una proposta que ens posa la pell de gallina.

La banda de Londres Caroline, te a punt el seu impressionant debut. Ha compartit IWR, una cançó per escoltar amb els ulls tancats i deixar-te engolir per les profunditats fosques sense por. ‘A vegades les coses sonen molt millor quan hi ha un espai buit’ explica Jasper Llewellyn i afegeix ‘A vegades pots voler posar masses coses i oblidar que una per sí sola, pot ser suficient’. Mare meva. Amb aquests pensaments, com no els pot sortir una cosa tan preciosa com aquesta cançó?

Es van formar el 2017, a partir de trobades on anaven improvisant, cadascú a partir de les seves influències i alguns directes que anaven fent pels pubs. Son colla, a més de Llewellyn, que amb Mike O’Malley i Casper Hughes ho van començar, es completen amb Oliver Hamilton (violí), Magdalena McLean (violí), Freddy Wordsworth (trompeta, baix), Alex McKenzie (clarinet, saxofon) i Hugh Aynsley (bateria, percusió). Poden alinear-se al costat de bandes com Fleet Foxes tot i que sobrepassen la idea de grup de folk experimental. Dominen a la perfecció el tempo i la pulsació vibracional. Estem davant d’un gran futur. El d’ells i el nostre. Surt el 25 de febrer via Rough Trade Records.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada